Helyszíni felmérés

Egy megújuló energiaforrásokat hasznosító berendezés nem csupán egy termék, hanem egy teljes rendszer, mely megfelelő méretezést, tervezést és kivitelezést igényel.

Ahhoz, hogy az Ön igényeinek leginkább megfelelő és az épület által kínált legjobb megoldást ajánlhassuk, körültekintő helyszíni felmérésre van szükség. A helyszíni felmérés során kiderül, hogy milyen módon valósítható meg az igényelt rendszer.

Személyre szabott pontos ajánlatot készítünk mely az ön számára leg ideálisabb rendszerelemeket tartalmazza.
Személyes találkozó során megbizonyosodhat cégünk szakértelméről, kérdéseire azonnali válaszadásra van lehetőségünk. A bizalom kialakítása egyik legfontosabb része cégünk jövőképének.

1.Felmérés
A helyszíni felmérés során első vizsgálandó kérdés a megvalósíthatóság!

2. Árajánlat
Pontos árajánlat csak az ingatlan adottságainak ismeretében adható. Íróasztal mellől még a legjobbak is csupán tájékoztató árakkal szolgálhatnak. Ahhoz, hogy valóban az egyedi lehetőségeknek és igényeknek megfelelő rendszerre kapjon árajánlatot, fontos a precíz felmérés. Egy napelemes rendszer kiépítésének anyagköltsége nagyban függ a helyi lehetőségektől, a különböző eszközök elhelyezhetőségétől. Sok cég az „első körös ajánlatban” nem kalkulál szerelési költséggel, mások becsült összeggel dolgoznak. A felmérést követően mi pontosan meg tudjuk állapítani, hogy milyen típusú rendszerre van szükség az Ön otthonában, és azt milyen technikával, milyen anyag- és szerelési költség mellett lehet beszerelni.

3. Optimális rendszer
A helyszíni felmérés lehetőséget biztosít a felmerülő kérdések megválaszolására, munkatársunk egy pontos képet vázol ön elé a kiépítendő rendszerről. Az optimális napelemes rendszert fogja kiszolgálni az ön energiaigényeit az elkövetkezendő 30 évben!
Felmérést végző szakembereink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!
Helyszíni felmérés díja

Nagykanizsa 50 km-es vonzáskörzetében ingyenesen felmérjük ingatlanának egyedi adottságait, fekvését.
Amennyiben más régióból érdeklődik, a felmérés díját szakértő munkatársunk utazási költsége határozza meg, mely távolságtól függetlenül 240 Ft/km. Amennyiben tőlünk rendeli meg rendszerét, ezt a díjat levonjuk a végösszegből.