Napelemek

SolarWatt (Németország):

solarwatt_product_okA német napelemgyár mára piacvezetővé vált a kristályos szerkezetű modulok gyártásában. A vállalat üzletpolitikája a magas minőségű napelemek gyártása, antireflexáns üvegborítással, német alapanyagokból.

A gyártó 10 év teljes körű termékgaranciát és 25 év teljesítménygaranciát biztosít. Lehetőség van a termékgarancia 10-ről 12 évre történő meghosszabbításra felár ellenében, melyet 5 éves időtartamra elemi kár esetén teljes körű biztosítás egészít ki.

A SolarWatt stabilitását a tulajdonos BMW cégcsoport garantálja.

 


Bisol (Prémium Szlovénia):

A Bisol cégcsoport egy 300 főt foglalkoztató szlovén vállalat. A cég sztenderd moduljai kérhetők többféle megjelenéssel is, ezüst vagy fekete színű kerettel, fehér vagy fekete színű, sőt akár átlátszó hátlappal is.

A napelem modulok megfelelnek a szigorú európai minőségi szabványoknak, a modulok egyedileg sorszámozottak, a felszerelést követően online regisztrálással a gyártó pontosan nyomon tudja követni, hogy melyik napeleme hova és mikor került beépítésre.

termekek_napelem_Bisol_ok_2

 

A Bisol garantálja, hogy az üzemeltetés 25. évének végére a teljesítmény nem csökken az eredeti teljesítmény 85%-a alá. Az első év során a teljesítmény minimum 97%-át leadják a Bisol napelemek, majd a következő 24 évben az esetleges teljesítménycsökkenés nem haladja meg az évi 0,5%-os mértéket. Ez jelentősen magasabb teljesítménygaranciát jelent a 25. évben, mint a legtöbb egyéb napelemgyártó esetében.


REC TwinPeak (Norvegia):

A skandináv REC Solar társaság bemutatja a REC „TWINPEAK“ nevű új fotovoltaikus panelt, amely a maximális teljesítményt és hosszú élettartamot biztosító innovatív megoldások egész sorát rejti magában.

A panel így két “twin” szekcióra osztott – hatvan elemmel, amelyeket húsz-húsz elemenként három sorozatba kapcsoltak. E két szekciót ezt követően középtengelyükben párhuzamosan összekötik, miáltal százhúsz elemmel bíró panel jön létre.
Tovabb


HSG (Tajvan):

hisunage_panels

Hagyományos 60 cellás, Tajvanban gyártott polykristályos napelem, kedvező árának és 30 éves lineáris teljesítménygaranciájának köszönhetően bátran ajánljuk háztartási méretű rendszerekre és nagy projektekre egyaránt.

Hisunage Termékek